28 Nisan 2022

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi Joseph Roth Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Joseph Roth
Çevirmen: Zeynep Tuğçe Özcan

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joseph Roth olan ve Dante Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aziz Ayyaş'ın Efsanesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aziz Ayyaş'ın Efsanesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aziz Ayyaş'ın Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi Yazarı Kimdir ?

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi yazarı Joseph Roth 'dır. Joseph Roth yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi PDF indir oku

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dante Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aziz Ayyaş'ın Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Aziz Ayyaş'ın Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !
Joseph Roth, Almancanın en değerli yazarlarından. Aziz Ayyaşın Efsanesi de kuşkusuz kendisinin en önemli yapıtlarından. Bir klasik ama bir çok özelliğiyle günümüzde de yeni bir küçük roman. Ölmeden önce, "Vasiyetimdir," dediği bu kitap, acı dolu son yıllarının bir özeti. İroni yüklü, hüzünlü, sizi hüzünle gülümsetecek bu edebiyat efsanesi.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dante Kitap Aziz Ayyaş'ın Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !Aziz Ayyaş'ın Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aziz Ayyaş'ın Efsanesi, Joseph Roth

Yorum Gönder