19 Nisan 2022

Aşk ve Köpekler Murat Buzlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Murat Buzlu
Çevirmen: Murat Buzlu

Aşk ve Köpekler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Buzlu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk ve Köpekler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk ve Köpekler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk ve Köpekler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Köpekler Yazarı Kimdir ?

Aşk ve Köpekler yazarı Murat Buzlu 'dır. Murat Buzlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk ve Köpekler PDF indir oku

Aşk ve Köpekler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk ve Köpekler TIKLA PDF İNDİR !

Aşk ve Köpekler TIKLA PDF İNDİR !

Güneş batıdan kaybolmuştu.

Güneşin kaybolmasıyla gökyüzü kül rengine bürünmüş, cansızlaşmıştı. Sibel, loş odanın sedirinde oturmuş, pencereden grileşmiş görüntüye bakıyordu. Gözlerini hiç kırpmadan öylece duruyordu. Fakat kafasındaki fırtına onu içten içe yoruyor ve üzüyordu.

Evin içi sessizdi. Babasının kokusu halen evin içinde canlılığını koruyordu. Fakat gerçek olan, babasının ona geri gelemeyeceğiydi. Hüzünlü bir ruh hali içindeydi. Kendini olduğundan da yalnız hissediyordu. Bu yalnızlığı en çok da babasının gidişine bağlıyordu..

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk ve Köpekler TIKLA PDF İNDİR !Aşk ve Köpekler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk ve Köpekler, Murat Buzlu

Yorum Gönder