13 Nisan 2022

Amcanın Rüyası Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Enes Furkan Kendirci

Amcanın Rüyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Ritim Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amcanın Rüyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Amcanın Rüyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amcanın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Amcanın Rüyası Yazarı Kimdir ?

Amcanın Rüyası yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Amcanın Rüyası PDF indir oku

Amcanın Rüyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ritim Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amcanın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Amcanın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Marya Aleksandrovna, Zina'nın umulmadık kararına son derece şaşırdı. Gözlerini ona dikerek bir an şaşkın şaşkın durdu. Kızının inatçı romantizmiyle daima ürktüğü haşin asaletiyle savaşmaya hazırlanırken, uysallığı, birlikte hareket etmek kararı beklediğinden bambaşka bir davranıştı. iş perçinlenmişti artık. Marya Aleksandrovna'nın gözleri sevinçle parladı. Heyecan dolu bir sesle;

"Zinacığım! diye bağırdı. Etimden, kanımdansın evladım… Zinacığım…"

Başka bir şey söyleyemedi, kızının boynuna sarıldı. Zina hırçın bir tiksintiyle kollarından sıyrıldı. "Kucaklamaları bırakın anne, taşkın sevinç gösterilerinize ihtiyacım yok. Sizden sadece soruma cevap istiyorum."

(Tanıtım Bülteninden)

Amcanın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !Amcanın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Amcanın Rüyası, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder