19 Nisan 2022

Aldatılmak Fatoş Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,24 TL
Yazarı: Fatoş Doğan
Çevirmen: Fatoş Doğan

Aldatılmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatoş Doğan olan ve P Kitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aldatılmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aldatılmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aldatılmak TIKLA PDF İNDİR !

Aldatılmak Yazarı Kimdir ?

Aldatılmak yazarı Fatoş Doğan 'dır. Fatoş Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aldatılmak PDF indir oku

Aldatılmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. P Kitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aldatılmak TIKLA PDF İNDİR !

Aldatılmak TIKLA PDF İNDİR !

"En büyük yeminleri en büyük yalancılar eder."

Şimdi sonunun nereye varacağını bilmediğim bir yolculuğa çıkıyorum. Acıyan yerlerimi biraz olsun iyileştirebilmek için bir süre seni görmek istemiyorum. Bizi birbirimize kalın zincirlerle bağlasalar bile kalbim senden öyle uzakta ki; konuşsan sesini duyamam, baksam seni göremem. Şu an en doğrusunu yaptığımı düşünüyorum. Eskiden hayatımızın yönünü biz belirliyorduk, şimdi kontrol bizden çıktı, elbet hayat bir yere götürür bizi.

(Tanıtım Bülteninden)

Aldatılmak TIKLA PDF İNDİR !Aldatılmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aldatılmak, Fatoş Doğan

Yorum Gönder