24 Nisan 2022

Ahmet Bin Bella Mustafa Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Mustafa Uzun
Çevirmen: Mustafa Uzun

Ahmet Bin Bella indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Uzun olan ve Asalet Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ahmet Bin Bella eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ahmet Bin Bella ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ahmet Bin Bella TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Bin Bella Yazarı Kimdir ?

Ahmet Bin Bella yazarı Mustafa Uzun 'dır. Mustafa Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Ahmet Bin Bella PDF indir oku

Ahmet Bin Bella indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Asalet Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ahmet Bin Bella TIKLA PDF İNDİR !

Ahmet Bin Bella TIKLA PDF İNDİR !

'İlkeleri İçin Yaşayan Asiller' serisi, insanlığın milli ve manevi değerlerini ön plana çıkarma niyeti ile özellikle bir fikri, düşünceyi ya da bir ekolü değil, asilliği her ne pahasına olursa olsun elden bırakmayan nadide örnekleri ele alacaktır. Üreten, okuyan, milletine büyük yararlar sağlayan, mukaddesatına halel getirmeyen ve özellikle ihanete el uzatmayan asil örnekleri ortaya çıkarma isteğiyle hazırlanacak bu çalışma; gençliğimize bir nebze olsun insanlık değerlerini tanıtmak, uğrunda bedel ödedikleri fikirlerini, değer verdikleri ilkelerini anlatmak ve mücadele yöntemlerine ışık tutmaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ahmet Bin Bella TIKLA PDF İNDİR !Ahmet Bin Bella TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Ahmet Bin Bella, Mustafa Uzun

Yorum Gönder