26 Mart 2022

Yüz Adımlık Yolculuk Richard C. Morais Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,18 TL
Yazarı: Richard C. Morais
Çevirmen: Mehtap Çakır

Yüz Adımlık Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Richard C. Morais olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüz Adımlık Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüz Adımlık Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüz Adımlık Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Yüz Adımlık Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Yüz Adımlık Yolculuk yazarı Richard C. Morais 'dır. Richard C. Morais yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yüz Adımlık Yolculuk PDF indir oku

Yüz Adımlık Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüz Adımlık Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Yüz Adımlık Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

"Lumière Bulvarı'nın bir tarafından diğerine yaptığım bu yüz adımlık yolculuğa bir sürü duygu sığıyordu. Şeker tozuna bulanmış söğüt ağacı, kurşun kaplı camlar ve dantel perdeler, eğri ahşap merdivenlerin bile harika Fransız gelenekleriyle bezeli olduğu zarif malikâne karşımda duruyordu."

Bir göçmen olarak, Fransız mutfağının en ünlü gurme şeflerinden birine dönüşen Hasan'ın hikâyesi zorlu yollar ve dönemeçlerle dolu... Bu dünyada ayakta kalabilmek adına babasının verdiği çabalara saygı duyup onun yolunda ilerleyen Hasan, tüm içtenliğiyle ve masumluğuyla kalbimizi fethedecek... Fransız mutfağının tüm inceliklerini öğrenmek adına adım attığı bu yolculuk bakalım onu nereye götürecek...

(Tanıtım Bülteninden)


Katkıda Bulunanlar: Münir Üstün, Başak Kılıç, Hatice Dursun , Çelebi Şenel

Yüz Adımlık Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Yüz Adımlık Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yüz Adımlık Yolculuk, Richard C. Morais

Yorum Gönder