26 Mart 2022

Ladesçi Üstün Dökmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Üstün Dökmen
Çevirmen: Üstün Dökmen

Ladesçi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Üstün Dökmen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ladesçi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ladesçi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ladesçi TIKLA PDF İNDİR !

Ladesçi Yazarı Kimdir ?

Ladesçi yazarı Üstün Dökmen 'dır. Üstün Dökmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ladesçi PDF indir oku

Ladesçi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ladesçi TIKLA PDF İNDİR !

Ladesçi TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamın kerteriz defterinden insanlık durumları…

Bir anlamda herkes karşısındakini kandırmaya çalışıyor. Sonuçta en önemli sorun, bir bakıma dürüstlük eksikliğidir. Cemil, çocukken lades oynamayı sever ve sadece kendisinin sevdiğini sanır. Ancak büyüdüğünde aslında herkes ladesçi olduğunu görür; herkes bir başkasını kandırmaya çalışmaktadır. Vergi mükellefi devleti kandırmaya çalışıyor. Dünyadaki güçlü devletler zayıfları, zayıflar ise kendi haklarını kandırmaya çalışıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ladesçi TIKLA PDF İNDİR !Ladesçi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ladesçi, Üstün Dökmen

Yorum Gönder