25 Mart 2022

Operadaki Hayalet Gaston Leroux Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Gaston Leroux
Çevirmen: Gaston Leroux

Operadaki Hayalet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gaston Leroux olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Operadaki Hayalet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Operadaki Hayalet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Operadaki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

Operadaki Hayalet Yazarı Kimdir ?

Operadaki Hayalet yazarı Gaston Leroux 'dır. Gaston Leroux yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Operadaki Hayalet PDF indir oku

Operadaki Hayalet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Operadaki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

Operadaki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

Paris Operasında ses sanatçısı olan Christine Daae'nin çevresinde gelişen, imkânsız bir aşkın heyecan verici, trajik hikâyesini anlatır. Paris Operasındaki hayalet söylentisi, Christine Daae'nin bir gün ortadan kaybolmasıyla herkes için ürkütücü bir hal alır. Genç kıza âşık olan Vikont Raoul Chagny'nin de dahil olmasıyla, olaylar korkunç bir hikâyeye dönüşür.

Kıskançlık ve kaybetme duygusuyla herkese korku dolu anlar yaşatan yaratık bir hayalet midir yoksa yalnızca anlaşılmayı bekleyen bir zavallı mıdır?

(Tanıtım Bülteninden)

Operadaki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !Operadaki Hayalet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Operadaki Hayalet, Gaston Leroux

Yorum Gönder