25 Mart 2022

Dokunan Kitap Süreyya Evren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Süreyya Evren
Çevirmen: Süreyya Evren

Dokunan Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Süreyya Evren olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dokunan Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dokunan Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dokunan Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Dokunan Kitap Yazarı Kimdir ?

Dokunan Kitap yazarı Süreyya Evren 'dır. Süreyya Evren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Dokunan Kitap PDF indir oku

Dokunan Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dokunan Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Dokunan Kitap TIKLA PDF İNDİR !

"Neden yazmalı" ve "nasıl yazmalı" sorusuyla açılıyor Dokunan Kitap. Süreyyya Evren'in yıllar içinde üstüne yazdığı, düşündüğü, konuştuğu kitapları, filmleri, dizileri, sanatçıları, dergileri katediyor. Ece Ayhan, Oğuz Atay, Franz Kafka, E.L. James, Lars von Trier duraklarına uğruyor. Gündeliğin içine Hilal Cebeci'nin Twitter personası da giriyor Gangnam Style ile Ai Weiwei'nin ortaklaştığı noktalar ve Playboy'un dününe bugününe dair geniş bir okuma da. Süreyyya Evren, Aranan Kitap, Buluntu Kitap ve Kırılgan Kitap'tan sonra bu kez de Dokunan Kitap'taki yazılarıyla başta edebiyat olmak üzere sanattan ve gündelikten geriye kalanı her zamanki özgün bakışıyla, siyasi ve felsefi bir yaklaşımla yazısına konu ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dokunan Kitap TIKLA PDF İNDİR !Dokunan Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Dokunan Kitap, Süreyya Evren

Yorum Gönder