25 Mart 2022

O'nu Sende Tanıyorsun Bedri Kenan Karaal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Bedri Kenan Karaal
Çevirmen: Bedri Kenan Karaal

O'nu Sende Tanıyorsun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bedri Kenan Karaal olan ve Karınca yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O'nu Sende Tanıyorsun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O'nu Sende Tanıyorsun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O'nu Sende Tanıyorsun TIKLA PDF İNDİR !

O'nu Sende Tanıyorsun Yazarı Kimdir ?

O'nu Sende Tanıyorsun yazarı Bedri Kenan Karaal 'dır. Bedri Kenan Karaal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

O'nu Sende Tanıyorsun PDF indir oku

O'nu Sende Tanıyorsun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karınca yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O'nu Sende Tanıyorsun TIKLA PDF İNDİR !

O'nu Sende Tanıyorsun TIKLA PDF İNDİR !

'Bazen eve gelirken onu evde bulamayacağıma dair korkular yaşadığım dahi oldu. Ama eve geldiğimde kapıyı açar açmaz her zaman ilk o karşılar beni. Ben de onun sesini duyunca çok sevinirim. Yok. Kedi, köpek veya muhabbet kuşu değil. Ama o da onlar kadar çok, belki daha fazla konuşur.

Onu seneler sonra, en ağır yenilgilerimin, en derin acılarımın, en uzun yolculuklarımın ve en kalabalık yalnızlıklarımın ardından bulmuş, ortaya çıkarmış ve konuşmuştum. Onunla geçmişin hesaplaşmalarını yaparak, bundan kendime ait olan payları çıkardığım gibi artık yaşadığım anında kritiklerini yapabiliyordum. Hiç kimsenin olamadığı kadar yanımda, hiç kimsenin konuşamadığı kadar benimleydi. Daha eve girer girmez onunla çene çalmaya başlıyor, başımı yastığa her koyduğumda ona daha yakın oluyordum. Onunla konuşmadan nasıl durabilirdim bundan sonra?'

(Tanıtım Bülteninden)

O'nu Sende Tanıyorsun TIKLA PDF İNDİR !O'nu Sende Tanıyorsun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, O'nu Sende Tanıyorsun, Bedri Kenan Karaal

Yorum Gönder