25 Mart 2022

Gri Katırlar Ülkesi Ahmet Bozkaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ahmet Bozkaplan
Çevirmen: Ahmet Bozkaplan

Gri Katırlar Ülkesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Bozkaplan olan ve Ceren Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gri Katırlar Ülkesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gri Katırlar Ülkesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gri Katırlar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Gri Katırlar Ülkesi Yazarı Kimdir ?

Gri Katırlar Ülkesi yazarı Ahmet Bozkaplan 'dır. Ahmet Bozkaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gri Katırlar Ülkesi PDF indir oku

Gri Katırlar Ülkesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ceren Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gri Katırlar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Gri Katırlar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Medya Dağı, kendisinden neler alıp götürmemişti ki. Artık kaybedecek zaman yoktu. Sakalları yeniterleyen gençlere, kırmızı renk kuşak bağlayıp ateş etrafında halay a duran gençlere bir ışık olmanın zamanı gelmişti. Aydınlık yolunda rehber olmaya, içi taşlarla kapatılmış kuyularda içilecek su olmanın zamanı gelmişti. Yoksa tüm bu bildikleri, düşündükleri herkesten habersiz neye yarayacaktı. Birilerine rehber olup ölmenin, dağda yalnız başına gezen özgür bir ceylandan daha faydalı olacağına inanmıştı. Karduk, ilk kez o gece vadiye inmeden dağın doruklarında geceledi. Eskiden olsa her nerde olursa olsun geceyi mağarasında geçiriyordu. Asla başka yerde kalmazdı. Ama ay ışığı o gece onu etkilemişti. Artık Çarderya halkının içine karışmanın vakti geldiğini düşünmeye başlamıştı. Ovaya gidip Sarı Atlılar karşısında halkı bilinçlendirmenin daha faydalı olacağına inanmaya başlamıştı.

(Tanıtım Bülteninden)

Gri Katırlar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !Gri Katırlar Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gri Katırlar Ülkesi, Ahmet Bozkaplan

Yorum Gönder