25 Mart 2022

Korku Vadisi Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Korku Vadisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Korku Vadisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korku Vadisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korku Vadisi TIKLA PDF İNDİR !

Korku Vadisi Yazarı Kimdir ?

Korku Vadisi yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Korku Vadisi PDF indir oku

Korku Vadisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korku Vadisi TIKLA PDF İNDİR !

Korku Vadisi TIKLA PDF İNDİR !

Sıradanlık kendini her şeyden üstün görür ama yetenek hemen dehâyı tanır.

Şifreli bir mesajla kendilerini bir bulmacanın içinde bulan Sherlock Holmes ve Doktor Watson, Scotland Yard'ın çözümsüz kaldığı dava için son umuttur. Evinde katledilen John Douglas'ı kimin öldürmek isteyebileceği konusunda çeşitli spekülasyonlar üretilirken Holmes, ezeli düşmanı Moriarty'nin yarattığı sır perdesinin ardındaki gerçeği, kimsenin fark etmediği ipuçları üzerinden keşfedecektir.

Sherlock Holmes serisinin son ve en ürpertici romanı olan Korku Vadisi'nde, İngiltere'nin esrarengiz malikânelerinden Amerika'nın maden ocaklarındaki suç örgütlerine sürükleneceğiniz soluk soluğa bir maceraya hazır olun.

(Tanıtım Bülteninden)

Korku Vadisi TIKLA PDF İNDİR !Korku Vadisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Korku Vadisi, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder