14 Şubat 2022

Zehiri Kim Verdi Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Gönül Suveren

Zehiri Kim Verdi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zehiri Kim Verdi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zehiri Kim Verdi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zehiri Kim Verdi TIKLA PDF İNDİR !

Zehiri Kim Verdi Yazarı Kimdir ?

Zehiri Kim Verdi yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Zehiri Kim Verdi PDF indir oku

Zehiri Kim Verdi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zehiri Kim Verdi TIKLA PDF İNDİR !

Zehiri Kim Verdi TIKLA PDF İNDİR !
Zehiri Kim Verdi



Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Zehiri Kim Verdi TIKLA PDF İNDİR !

28.08.2006

Kolay cinayet

İlginç bir kitap. Okuyun. Luke Fitzwilliam emekli olduktan sonra İngiltere´ye dönerken  trende karşılaştığı bir kadının anlattığı cinayetleri araştırmak için Asle köyüne gidiyor.


31.08.2001

Cinayet mi kolay yoksa onu başkasının üzerine yıkmak mı? Bence pek başarılı olmayan bu romanda katili bulmak o kadar da zor değil.Christie'nin yakışıklı oğlan-güzel kız cinayeti çözer ve beraber mutlu olurlar romanlarından biri.Meraklısına...


30.08.2001

Bu arada orjinal adı "Murder Is Easy" olan bu eser Zehiri Kim Verdi? gibi alakasız bir şekilde çevrilmiş bir anlam veremedim. Bu durum sadece bu kitapta karşımıza çıkmıyor. Chrisite'nin birçok kitabı Türkçe'ye çevrilirken böyle saçmalıklara maruz kalıyor. Gülmemek elde değil...

Zehiri Kim Verdi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Zehiri Kim Verdi, Agatha Christie

Yorum Gönder