14 Şubat 2022

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap Yazarı Kimdir ?

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap PDF indir oku

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Stephen King'in eşsiz hayal dünyasının ürünü; fantastik, bilimkur-gu, korku ve western türlerinin iç içe geçtiği başyapıt olan "KaraKule", Çorak Topraklar'la sürüyor.


Büyüleyici bir dünyanın kapılarını aralayan Kara Kule Serisi'nin buüçüncü kitabında, son silahşorun Kule'yi arayışı sürmektedir. Bukez yanına iki yol arkadaşı da katılır: Bağımlısı olduğu uyuşturu-cudan kurtulan Eddie Dean ile kopan bacakları gövdesiylebirleşen ve Susannah Dean'ın güçlü ve dengeli kişiliğine bürünenOdetta.Roland Deschain, yeni dostlarına silahşorluk eğitimi vermeyebaşlar. Fakat Silahşor eski dünyasında ölmüş olan Jake Cham-bers'ın hayatını kurtararak ka'nın yönünü değiştirir. ŞimdilerdeRoland ve Jake, farklı dünyalarda varlıklarını sürdürdükleri halde,aynı çılgınlıklarına devam etmektedirler.



(Tanıtım Bülteninden)



Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

07.04.2015

okuyun-3!

ilk kitap ve ikinici kitap arasında konu olarak %1oo farklıydı . 3. kitapta herşey yerli yerline oturmuş devam ediyor.seriye başladıysanız devam edin...


08.01.2013

Mono Blaine

Mono Blaine, Gollum'dan esinlenilmiş olabilir mi?


24.01.2010

Süper...

Kitabı daha yeni bitirdim. İlk kitap çok farklıydı. Yeni bir dünyada bulldum kendimi. Sona doğru toparladım. İkinci kitapta çeviri iğrenç ötesiydi. O nasıl çeviri öle ya... Bu kitap içlerinde en iyisi oldu ilk 3 kitabın. Çeviri çok güzeldi. Hikaye artık rayına oturdu, her şey aksiyonlu bir şekilde ilerledi ve devam etmekte. 10/10

Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Çorak Topraklar - Kara Kule Serisi 3.Kitap, Stephen King

Yorum Gönder