3 Şubat 2022

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 Melodi Baç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,63 TL
Yazarı: Melodi Baç
Çevirmen: Melodi Baç

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melodi Baç olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 Yazarı Kimdir ?

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 yazarı Melodi Baç 'dır. Melodi Baç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 PDF indir oku

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Artık bir kraliçe olup Crictus tahtına geçen Carmen, her şeyin düzeleceğini sanarak yanılıyordu. Çünkü ölümsüz kardeşi Enka çoktan bir beden bulmuş ve onu öldürüp tahta geçmek için harekete geçmişti. Hem de bu sefer Enka Yüzüncü Nesil'de olduğu için Anka'dan katbekat daha güçlüydü. Carmen'ın koca bir gezegeni yönetmesi, Yüzüncü Nesil Enka'yı yenmek için bir yol bulması ve büyük fedakârlıklar yapması gerekecekti. Asıl savaş şimdi başlıyordu…

(Tanıtım Bülteninden)

Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 TIKLA PDF İNDİR !Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yüzüncü Nesil-Anka Serisi 2, Melodi Baç

Yorum Gönder