3 Şubat 2022

Başka Bir Aşk İstemez Ruşen Keleş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,2 TL
Yazarı: Ruşen Keleş
Çevirmen: Ruşen Keleş

Başka Bir Aşk İstemez indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ruşen Keleş olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başka Bir Aşk İstemez eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başka Bir Aşk İstemez ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başka Bir Aşk İstemez TIKLA PDF İNDİR !

Başka Bir Aşk İstemez Yazarı Kimdir ?

Başka Bir Aşk İstemez yazarı Ruşen Keleş 'dır. Ruşen Keleş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Başka Bir Aşk İstemez PDF indir oku

Başka Bir Aşk İstemez indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başka Bir Aşk İstemez TIKLA PDF İNDİR !

Başka Bir Aşk İstemez TIKLA PDF İNDİR !

Prof. Dr. Ruşen Keleş'in çocukluk ve ilk gençliğinden bugüne meslek hayatını şekillendiren sosyo-kültürel ortamın ayrıntılarını bulabileceğiniz bu kitap, ömrünü kent-bilime adamış bir Cumhuriyet aydınının akademik kariyerinin nasıl şekillendiğini ortaya koyuyor.

Ruşen Keleş'in Türkiye'nin kentleşme, yerel yönetimler ve çevre sorunları üzerine ilmek ilmek ördüğü kariyerini aynı zamanda Türkiye'nin bir dönemine yapılmış bir tanıklık olarak okuyacaksınız.

Başka Bir Aşk İstemez kitabını, Ruşen Hoca'nın 1950'lerde başladığı öğrenciliğinden, bugüne kadar yarım asırdan fazla süren akademik hayatının merkezini oluşturan bir Mekteb-i Mülkiye / Siyasal Bilgiler Fakültesi tarihi olarak da okurlarımıza sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Başka Bir Aşk İstemez TIKLA PDF İNDİR !Başka Bir Aşk İstemez TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Başka Bir Aşk İstemez, Ruşen Keleş

Yorum Gönder