17 Şubat 2022

Yeni Paris'in Son Günleri China Mieville Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: China Mieville
Çevirmen: China Mieville

Yeni Paris'in Son Günleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı China Mieville olan ve Yordam Edebiyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Paris'in Son Günleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Paris'in Son Günleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Paris'in Son Günleri TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Paris'in Son Günleri Yazarı Kimdir ?

Yeni Paris'in Son Günleri yazarı China Mieville 'dır. China Mieville yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yeni Paris'in Son Günleri PDF indir oku

Yeni Paris'in Son Günleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yordam Edebiyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Paris'in Son Günleri TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Paris'in Son Günleri TIKLA PDF İNDİR !

Sanatın her alanında geniş yankılar uyandırmış, insanlığın gerçekliğe dönük bakışını ve algısını değiştirmiş, Dali'nin "eriyip gitmiş saat" çizimlerinden Breton'un "büyük çizgileriyle tanınan umutsuzluk" şiirlerine büyük bir akım: Sürrealizm.

Toplumun her alanında büyük yankılar uyandırmış, korkunç yıkımlara yol açıp gerçekliğimizi darmadağın etmiş, bu arada "faşizm" belasını da insanlığın başına bela etmiş, yakın tarihin en korkunç olayı: İkinci Dünya Savaşı.

"Tuhaf kurgu"nun ustası China Miéville, ikisini bir araya getiriyor!

İkinci Dünya Savaşı yıllarında, Paris'te. Eski Paris'te ve "yeni"sinde!

Gerçeküstücülerin resimlerinden, şiirlerinden ve manifestolarından fırlamış "manif"ler dolaşıyor şehirde. Gerçeklikle ilgili algımızı dönüştüren o çizgi ve sözcüklerden "tezahür eden" varlıklar…

"Muhteşem ceset" en başta, pek çok "manif" var şimdi aramızda. Yeraltı mücadelesi sürdüren militanlar gibi, Direniş (Rezistans) hareketinin birer parçası onlar da.

Faşizme karşı direnişin, Fransa'daki "rezistans hareketi"nin romanı Yeni Paris'in Son Günleri. Direniş içerisindeki sürrealistlerin. Resimlerle, şiirlerle, romanlarla, sözcüklerle, "manif"lerle direnenlerin…

"Tuhaf kurgu"nun ustasından, bir solukta okumalık!

(Tanıtım Bülteninden)

Yeni Paris'in Son Günleri TIKLA PDF İNDİR !Yeni Paris'in Son Günleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yeni Paris'in Son Günleri, China Mieville

Yorum Gönder