17 Şubat 2022

Dedektifler Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,4 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Charles Dickens

Dedektifler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dedektifler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dedektifler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dedektifler TIKLA PDF İNDİR !

Dedektifler Yazarı Kimdir ?

Dedektifler yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dedektifler PDF indir oku

Dedektifler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dedektifler TIKLA PDF İNDİR !

Dedektifler TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif romanlarının ilk defa okurla buluştuğu

19. yüzyıl ortalarında, bu edebi türe en büyük katkıyı veren yazarlardan biri de kuşkusuz Charles Dickens'dır.

İngiliz edebiyatının en ölümsüz eserlerine imza atan Dickens yazdığı haftalık dergilerde dedektif öykülerine de bolca yer veriyordu. Usta yazarın, o yıllarda İngiliz emniyet teşkilatına karşı büyük ilgisi vardı. Dedektiflerle beraber geceler boyunca Londra sokaklarını dolaşır, meşhur davaları bizzat davayı çözen dedektiflerden dinlerdi. Ardından, dedektiflerin zekâsına ve çalışmalarına duyduğu hayranlığı izlenimleriyle birleştirerek okura sunardı.

Bunların arasından seçilen ve çoğu dilimize ilk kez çevrilen dokuz öyküden oluşan Dedektifler,

Charles Dickens'ın üstün betimleme yeteneği ve dönemin havasını başarıyla yansıtan güçlü anlatımıyla benzersiz bir derleme.

(Tanıtım Bülteninden)

Dedektifler TIKLA PDF İNDİR !Dedektifler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dedektifler, Charles Dickens

Yorum Gönder