12 Şubat 2022

Yeni Etkiler Yüksel Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: Yüksel Arslan
Çevirmen: Esra Özdoğan

Yeni Etkiler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yüksel Arslan olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Etkiler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Etkiler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Etkiler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Etkiler Yazarı Kimdir ?

Yeni Etkiler yazarı Yüksel Arslan 'dır. Yüksel Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yeni Etkiler PDF indir oku

Yeni Etkiler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Etkiler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Etkiler TIKLA PDF İNDİR !
"Sevgili F...

Seni yine bu kötümserlerin, müntehirlerin, akıl hastalarının dünyasına alıp getirdiğim için üzgünüm! Strindberg'i de, bu bitmek bilmez mektupta onu izleyecek diğer şair ve düşünürleri de çok iyi tanıdığını biliyorum."

Bu kitabın ana metnini oluşturan mektuplar bana yazılmış gibi görünüyor, ama değil. Yüksel Arslan'ın sanatını okumak isteyenlere bir rehber niteliği taşıyor bu mektuplar. Resimlerini okumaya çalışırken onların ışığından yararlanmanızı salık veririm.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 142

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Yeni Etkiler TIKLA PDF İNDİR !Yeni Etkiler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yeni Etkiler, Yüksel Arslan

Yorum Gönder