10 Şubat 2022

Yaz Sıcağı Defne Suman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: Defne Suman
Çevirmen: Defne Suman

Yaz Sıcağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Defne Suman olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaz Sıcağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaz Sıcağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaz Sıcağı TIKLA PDF İNDİR !

Yaz Sıcağı Yazarı Kimdir ?

Yaz Sıcağı yazarı Defne Suman 'dır. Defne Suman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaz Sıcağı PDF indir oku

Yaz Sıcağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaz Sıcağı TIKLA PDF İNDİR !

Yaz Sıcağı TIKLA PDF İNDİR !

Sevda bir kapıdır. Nereye açıldığını bilmezsin, yine de içeri adımını atarsın.


Sanat tarihçisi Melike, İstanbul'daki Bizans kiliselerini gezdireceği Yunan yönetmen Petro'nun kendisini bambaşka bir amaçla aradığını bilemezdi. Petro'nun ortaya çıkışının, ailesindeki sır kapılarını bir bir aralayacağını, aşk hikâyelerini, kayıp hikâyelerini, acılı ada hikâyelerini ortaya sereceğini hayal bile edemezdi. Yaz Sıcağı bir parçalanma ve kavuşma öyküsü. Baba ile kızın... Kadın ile erkeğin... Ana ile oğulun... İkiye bölünmüş topraklar ile ayrı düşmüş kardeşlerin... Kendi duygusal gelgitlerimden, içimdeki didişmeden, hiç hesapta yokken geçmişe savrulmaktan yorulmuştum. Hepsi Petro yüzünden. Babaannemin anısını getirmişti işte. Yanında da babamınkini. Kapattığım pencereleri bal gözlerinin bir bakışıyla açıvermişti. Ben artık açılmaz o pencereler zannediyordum. Kullanılmamaktan paslanmış, şişmiş, sıkışmıştır.


(Tanıtım Bülteninden)


Yaz Sıcağı TIKLA PDF İNDİR !

13.04.2020

Okuyun,pişman olmayacaksınız.

Defne Hanım yine o güzel kalemiyle harika bir romana hayat vermiş.Okuyun, pişman olmayacaksınız. Gayet keyifle okuduğum bir roman oldu yaz sıcağı. Tavsiye ederim


05.05.2017

Harika Bir roman, Defne'den

Kitabı yeni bitirdim. Çok çok güzel bir roman yazmış Defne Suman yine. Bölümleri okurken büyük "keyif" aldım. Kitapları bitsin diye okuduğum çok olur. Bu kitabı "aman bitmesin" diye yavaş okudum, her ne kadar içimizi parçalayan hikeyeler olsa da. Elinize sağlık. Okurken Murat Gülsoy'un dediği gibi 5 duyumuz harekete geçiyor. Sahneler canlı canlı karşımıza çıkıyor. O yüzden de sinematik bir tat veriyor. Türkçe roman elimden geldiğince okuyorum. O yüzden şunu net söyleyebilirim ki bu kitap okuduklarım arasında en üst sıralarda. Bu kitaba ne diyebilirim diye çok düşündüm. Aklıma her gelen eleştiri, kitabın büyüleyiciliği karşısında un ufak oluyor. Spoiler vermemek için eleştirilerimi buraya yazmıyorum. Mutlaka okunması gereken bir yazar Defne Suman.

Yaz Sıcağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaz Sıcağı, Defne Suman

Yorum Gönder