10 Şubat 2022

Gelir Ergeç Yılmaz Gruda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Yılmaz Gruda
Çevirmen: Yılmaz Gruda

Gelir Ergeç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Gruda olan ve Berfin Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gelir Ergeç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gelir Ergeç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gelir Ergeç TIKLA PDF İNDİR !

Gelir Ergeç Yazarı Kimdir ?

Gelir Ergeç yazarı Yılmaz Gruda 'dır. Yılmaz Gruda yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gelir Ergeç PDF indir oku

Gelir Ergeç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Berfin Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gelir Ergeç TIKLA PDF İNDİR !

Gelir Ergeç TIKLA PDF İNDİR ! Bilirsiniz, 'sıradan' da olsa; bir yazı'yı yazmak zorlu bir iştir!... Hele hele, bir 'Kapak' yazmak daha zorlu bir iştir! Bu 'yazma' eyleminin en 'şedde'lisini yaşayanlara örnek, Büyük Fransız romancı'sı Güstav Filober'dir derler… Üstad, bir cümlede yer alacak bir sözcüğün en yetkinini bulmak için… rivâyet!... Paris'te, en az 2 adet tur atarmış!.. Kapak için… revnak!.. Allah bilir, bir dünya turu falan atardı her hâlde! Allah'tan, benim elimde kolayca 'giriş' yapabileceğim bir dayanak var: "Karşı Roman!" Kimselerin 'işten / adamdan saymadığı… üzerine gitmediği' bu dayanak'ım, anlaşılacağı üzre, 'pazar'daki sayfalar dolusu 'tuğla' romanlara… bu romanların 'kılişe' sunum / anlatım biçim ve biçemlerine Karşı- idi!... Berfin-Bahar Dergisi, temel'de "Lâfın uzunu…" deyimi üzerine bina edilmiş olan örneklerini -yıllar, yıllar sonra ilk kez:- 'tefrika' eyledi! İşte elinizdeki "Gelir Ergeç" başlığını taşıyan bu -novella diyorlar… biz de diyelim:- tefrika eylenenlerin en sonuncusu!... Yeni pelesenklerimizden: "Derken?..." Ardı gelecek yani! Lâfı uzatmıyorum: Bu novella, kimi nesne'leri, kavram'ları adam'a yazdı / adam'dan saydı!.. 2 adet de 'final' kotarıp, gidişatı noktaladı. Roman olgusuna, bir de bu 'novella'dan bakın!

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:320

Ebat: 14x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Gelir Ergeç TIKLA PDF İNDİR !Gelir Ergeç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gelir Ergeç, Yılmaz Gruda

Yorum Gönder