6 Şubat 2022

Yasak Sevişmek Attila İlhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Attila İlhan
Çevirmen: Attila İlhan

Yasak Sevişmek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila İlhan olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yasak Sevişmek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yasak Sevişmek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yasak Sevişmek TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Sevişmek Yazarı Kimdir ?

Yasak Sevişmek yazarı Attila İlhan 'dır. Attila İlhan yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yasak Sevişmek PDF indir oku

Yasak Sevişmek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yasak Sevişmek TIKLA PDF İNDİR !

Yasak Sevişmek TIKLA PDF İNDİR !
"Bir gül takıp da sevdalı her gece saçlarına / çıktı mı deprem sanırdın 'kara kız' kantosuna / titreşir kadehler camlar kırılır alkışlardan / muammer bey'in gözdesi karantina'lı despina"... Hemen dilimizin ucunda durur aslında Attilâ İlhan; mırıldanan bir şarkı olur, dökülüverir sokaklara. Ya da belleğimizin bir yerlerinde uslu uslu öylece oturmaktadır: "beni de kırdılar içimden kırdılar / karanlık camlardan sular akıyordu / şimşekli bir boşlukta saat vurdu / beni de kırdılar belki yalnızdılar / belki onların da çocukluğu yoktu / bütün şarkılara kapalıydılar / bir genç kız değmemişti saçlarına". Her yeni aşk, her yeni hüzün, her yeni bahar, her yeni heyecanda canlanır içimizdeki Attilâ İlhan; o bizim şair tarafımızdır...



Sayfa Sayısı: 124

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yasak Sevişmek TIKLA PDF İNDİR !Yasak Sevişmek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yasak Sevişmek, Attila İlhan

Yorum Gönder