6 Şubat 2022

Kızıl Ot Boris Vian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,95 TL
Yazarı: Boris Vian
Çevirmen: Hakan Tansel

Kızıl Ot indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Boris Vian olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızıl Ot eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl Ot ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl Ot TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Ot Yazarı Kimdir ?

Kızıl Ot yazarı Boris Vian 'dır. Boris Vian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kızıl Ot PDF indir oku

Kızıl Ot indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl Ot TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Ot TIKLA PDF İNDİR !
'Kızıl O', Vian-Sullivan'ın sekizinci romanıdır. İlk ikisinin çılgın maceralarından, 'Günlerin Köpüğü'nün trajik aşklarından, 'Pekin'de Sonbahar'ın alaycı ve düşsel seyahatinden, ve 'amerikancadan tercüme' üç romandan -ki en sonuncusu olan 'Ve Bütün Çirkinler Öldürülecek' bilimkurguya çok yakındır- sonra Boris Vian, tuhaf bir 'mikrokosmos' içinde sıkıntılı kahramanların izledikleri dokunaklı yolu önerir, hemen hemen psikanalitik ve 'konjonktürel' bir yolculuktur bu.
İlk defa, Toutain adlı esrarengiz bir yayıncı tarafından yayımlanan 'Kızıl Ot', Vian'ın ölümünden sonra imha edilmeye makhum edilmiş, ancak yazarın dostlarının yardımıyla yok olmaktan kurtarılabilmiştir.



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Kızıl Ot TIKLA PDF İNDİR !Kızıl Ot TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kızıl Ot, Boris Vian

Yorum Gönder