22 Şubat 2022

Yankı Ustası Mahmut Sami Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Mahmut Sami Yıldız
Çevirmen: Mahmut Sami Yıldız

Yankı Ustası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Sami Yıldız olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 104 sayfalık Yankı Ustası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yankı Ustası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yankı Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Yankı Ustası Yazarı Kimdir ?

Yankı Ustası yazarı Mahmut Sami Yıldız 'dır. Mahmut Sami Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yankı Ustası PDF indir oku

Yankı Ustası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 104 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yankı Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Yankı Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekle hayal arasında rüya, aydınlıkla karanlık arasında gölge, suskunlukla ses arasında, evet, yankı ne anlama geliyorsa o anlama gelmek isteyen öykülerden oluşuyor Yankı Ustası. Mitlerden, arketiplerden, daha önce binlerce defa anlatılmış masallardan ve söylenmiş şarkılardan örülü bir dünyada Yankı Ustası'nın yüceyi, iyiyi, güzeli, -saklamaya ne gerek var?- Tanrı'yı arayan karakterleri arayışları boyunca sanki hep aynı soruyu soruyor: Her açıdan, azametli ikiliklerin arasında var olan bu araf-dünyada benim varlığım, hayatla ölüm arasındaki insanın varlığı nedir ki?
Kaybettiği El Hamra'yı sürekli yanında taşıyan Emir Ebû Abdullah'a, varlığı tartışmalı o en güzel kokuyu arayan dünyaca ünlü koku fizyoloğu Samuel Dewey, nam-ı diğer İsmail'e; zihnindeki sesler harflere hapsedilince efendisi ve kölesi olduğu yankıyı ebediyen kaybeden yankı ustasına... ve Mahmut Sami Yıldız'ın daha nice meyveler topladığı Sonsuz Ağaç'a bakınca akla bir cevap gelmiyor değil: İnsan, hikâye ağacının tohumlarından biridir belki de.

(Tanıtım Bülteninden)

Yankı Ustası TIKLA PDF İNDİR !Yankı Ustası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yankı Ustası, Mahmut Sami Yıldız

Yorum Gönder