22 Şubat 2022

Bir Uçurumun Haritası Alphan Akgül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Alphan Akgül
Çevirmen: Alphan Akgül

Bir Uçurumun Haritası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alphan Akgül olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Bir Uçurumun Haritası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Uçurumun Haritası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Uçurumun Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Uçurumun Haritası Yazarı Kimdir ?

Bir Uçurumun Haritası yazarı Alphan Akgül 'dır. Alphan Akgül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Uçurumun Haritası PDF indir oku

Bir Uçurumun Haritası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Uçurumun Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Uçurumun Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Virgül yanlış yerde, nokta hiç yok
Ölümün imlası ne zor, okunmuyor
Bir veda mektubu aldım, içinde veda yok!
Yeni bir lisan öğrenir gibiyim...

Bir Uçurumun Haritası'nda şiirlere birer paragraflık denemeler eşlik ediyor. Akgül, metinlerarasılığa yaslanan imgelerden çok hatıra uçlarını kışkırtıcı imgeler olarak kullanıyor. Böylelikle yaşam şiire dönüşürken şiir de özgünleşip yaşama evriliyor. Sanatın olabildiğince şahsi olması gerektiğinin altını çizen Akgül, "Yaşadıkça, tecrübe ettikçe hayatı, varoluşumuz bir harita gibi katlanır; kat izleri yüzünden coğrafya görünmez olur. Bu haritayı şiirle açabiliriz ancak; yazıldıkça şiir, ruhumuzun şose yolları belirir; uçurumlarda son bulan sapa yollar şiirle aydınlanır" diyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Uçurumun Haritası TIKLA PDF İNDİR !Bir Uçurumun Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Uçurumun Haritası, Alphan Akgül

Yorum Gönder