17 Şubat 2022

Yalan Satıcısı Attila Şenkon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Attila Şenkon
Çevirmen: Attila Şenkon

Yalan Satıcısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila Şenkon olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yalan Satıcısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalan Satıcısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalan Satıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Satıcısı Yazarı Kimdir ?

Yalan Satıcısı yazarı Attila Şenkon 'dır. Attila Şenkon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yalan Satıcısı PDF indir oku

Yalan Satıcısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalan Satıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Satıcısı TIKLA PDF İNDİR !

"Yalan satıcısı" olarak çıktığım yolun yıllar sonra ulaştığım budurağında "yalnız bir deli" diye anılmak incitmez beni. Fikrim sorulsa;deli yerine çılgını tercih ederim elbette. Neyse, önemli değil.

Sıfatlarınüzerinde durmaya değmez. Deliliği de, çılgınlığı da severim.Gereğinden fazla ciddiyet insan bünyesine zararlıdır. Başa ağrı, mideyegaz, kalbe spazm yapar. Bu yüzden, ölümlü dünyada aklın ipinibiraz salmakta yarar var bence.

Yarattığı karakterlerle hayatı paylaşan bir yazar.

Namı diğer Yalan Satıcısı… Ankara'nın müşfik mekânıKıtır'ın masalarında yazılmaya başlanıp biber gazına bulanmışmeydanlarına taşan bir hikâye.

Attila Şenkon, romanın kâğıtta durduğu gibi durmadığını hatırlatıyor.

Edebiyata tutkun bir oyunbaz.

Yalan Satıcısı, Nilüfer'in güzel sesinden dinlemeye doyamadığımızşarkılar gibi…

(Tanıtım Bülteninden)

Yalan Satıcısı TIKLA PDF İNDİR !Yalan Satıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yalan Satıcısı, Attila Şenkon

Yorum Gönder