17 Şubat 2022

Borges Çetesi Hakan İşcen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Hakan İşcen
Çevirmen: Hakan İşcen

Borges Çetesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan İşcen olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Borges Çetesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Borges Çetesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Borges Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Borges Çetesi Yazarı Kimdir ?

Borges Çetesi yazarı Hakan İşcen 'dır. Hakan İşcen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Borges Çetesi PDF indir oku

Borges Çetesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Borges Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Borges Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

"Hakan İşcen'in yeni romanı Borges Çetesi çağdaş edebiyatımızı da enikonu etkilemiş ünlü Borges'in izleklerinden esinli bir roman mı?İşcen simgeler ve düşlemlerle yol alarak, Borges edebiyatı çerçevesinde, bütünüyle yerli, bize ait bir dünyaya mı yol alıyor?Ya da, Borges, şimdiyi, bugünümüzü dile getirmek,yansıtmak için, görkemli bir aracı mı; aracı,araç, olanak… Bir türlü karar veremiyorum.Bununla birlikte, Hakan İşcen'den çok severekokuduğum Yaratıcı Yazarlık Kursu'ndan sonra,Borges Çetesi'nden daha çok tat aldığımı açık seçikayırt ediyorum. Edebiyata, edebî değerlere gerçekten bağlılığını her yeni eseriyle kanıtlayan Hakan'ı okumak,yalnız benim için değil, başka birçok okuriçin de mutluluk olacak."

-Selim İleri

"Edebiyatın her türünde eserler veren, şiir, öykü,deneme ve romanlarıyla tanıyıp sevdiğimizHakan İşcen'in yeni romanı Borges Çetesi,birbirine benzemeyen, ortak geçmişleri olmayan,farklı yaşlarda ve farklı kişiliklere sahip bir grupinsanın gelişen dostluklarını ve gizemli suçortaklığını anlatıyor. Bu farklı bir çete..."

-Asuman Kafaoğlu - Büke

(Tanıtım Bülteninden)

Borges Çetesi TIKLA PDF İNDİR !Borges Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Borges Çetesi, Hakan İşcen

Yorum Gönder