20 Şubat 2022

Viking Masalları Jennie Hall Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Jennie Hall
Çevirmen: Servin Sarıyer

Viking Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jennie Hall olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Viking Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Viking Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Viking Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Viking Masalları Yazarı Kimdir ?

Viking Masalları yazarı Jennie Hall 'dır. Jennie Hall yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Viking Masalları PDF indir oku

Viking Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Viking Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Viking Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Sakin, sessiz ve soğuk kış aylarında İzlanda insanlarının ellerinde hep bir uğraş olurdu. Bu uğraşlar sayesinde düşünür, konuşur, çocuklarına savaşçı atalarının masallarını anlatırlardı. Buz denizinin üstünde ve kuzey ışıklarının altında…

Buz ülke, yeşil ülke, üzüm ülkesi… İzlanda'da, Norveç'te, o toprakları yuva haline getiren kahraman Vikingler, hâlâ minnetle ve hayranlıkla anılıyor. Bir zamanlar ozanların arp çalarak anlattığı, okuryazarlığın artmasıyla parşömen yüzü görmüş masallar, Valhalla'ya kavuşmak için görkemli yaralar almaya çalışan o kahramanlardan bahsediyor.

Burada da Viking gemileri, Norveç'ten Batı denizinin ötesine doğru buz dağlarının arasından geçerek yüzüyor. Thor aşkına!

(Tanıtım Bülteninden)

Viking Masalları TIKLA PDF İNDİR !

11.07.2020

mutlaka okuyun

çevirisi piyasadaki emsallerine göre çok daha iyi.okumanızı tavsiye ederim.


17.08.2019

Özlemişim

Uzun zamandır masal okumamıştım. Çok özlemişim. Özenle hazırlanmış bir seri ve bu serinin tamamını sipariş ettim.


06.10.2018

Okunabilir

Tek tek hikayelerden degil, birbiriyle baglantili fakli insanlarin masallarin kitabi. Benim bekledigim gibi degildi, ama okunabilir. Farkli bi yoreyi anlatiyor.

Viking Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Viking Masalları, Jennie Hall

Yorum Gönder