20 Şubat 2022

Süleyman'ın Şarkısı Toni Morrison Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Toni Morrison
Çevirmen: Sibel Özbudun

Süleyman'ın Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Toni Morrison olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süleyman'ın Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Süleyman'ın Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süleyman'ın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman'ın Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Süleyman'ın Şarkısı yazarı Toni Morrison 'dır. Toni Morrison yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Süleyman'ın Şarkısı PDF indir oku

Süleyman'ın Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süleyman'ın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Süleyman'ın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Nobel ve Pulitzer ödüllü Toni Morrison'dan toplumun dışlanmış, horgörülmüş, ötekileştirilmiş kesimlerinin yakın tarihine tanıklık eden modern bir klasik daha: Süleyman'ın Şarkısı.

Tahakkümden kurtulmaya, ırkçılığın sosyal dokuya işlemiş tezahürleriyle baş etmeye çalışan siyahilerin mücadelesinden bir kesit sunan, acı gerçekler ve efsanelerle örülü bu hikâye, Afro-Amerikalı kimliği keşfetmenin ve köklere dönmenin dolambaçlı yollarını arşınlıyor.

Kadim söylenceler ve kutsal kitaba dair bilgece anıştırmalarla bezeli Süleyman'ın Şarkısı'nın cehalet, adaletsizlik ve ayrımcılığın sonuçlarına dair uyarısı Morrison'ın derinlikli üslubuyla daha da zenginleşiyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Süleyman'ın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !Süleyman'ın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Süleyman'ın Şarkısı, Toni Morrison

Yorum Gönder