6 Şubat 2022

Vatan Yolunda Yakup Kadri Karaosmanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Çevirmen: Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Vatan Yolunda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vatan Yolunda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vatan Yolunda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vatan Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Vatan Yolunda Yazarı Kimdir ?

Vatan Yolunda yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu 'dır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Vatan Yolunda PDF indir oku

Vatan Yolunda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vatan Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Vatan Yolunda TIKLA PDF İNDİR !
Yirminci yüzyılın ilk yarısında büyük bir üretkenlikle dergilere yazdığı şiir, öykü, makale ve eleştiri türü yazılarla Türk edebiyatı sahnesine adımını atan Yakup Kadri Karaosmanoğlu, romanları, hikayeleri, denemeleri, oyunları ve anılarıyla, en önemli edebiyatçılarımız arasında yer alır. Üslup özellikleri bakımından Yakup Kadrinin 1910'dan 1974'e dek verdiği eserler Türkçe'nin geçirdiği bütün evreleri yansıtır.



Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Vatan Yolunda TIKLA PDF İNDİR !Vatan Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Vatan Yolunda, Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Yorum Gönder