3 Şubat 2022

Uydurma Bir Şeyler Chuck Palahniuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,9 TL
Yazarı: Chuck Palahniuk
Çevirmen: Damla Karadeniz

Uydurma Bir Şeyler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chuck Palahniuk olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uydurma Bir Şeyler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uydurma Bir Şeyler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uydurma Bir Şeyler TIKLA PDF İNDİR !

Uydurma Bir Şeyler Yazarı Kimdir ?

Uydurma Bir Şeyler yazarı Chuck Palahniuk 'dır. Chuck Palahniuk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Uydurma Bir Şeyler PDF indir oku

Uydurma Bir Şeyler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uydurma Bir Şeyler TIKLA PDF İNDİR !

Uydurma Bir Şeyler TIKLA PDF İNDİR !

Amerikalı kült yazar Chuck Palahniuk'un Uydurma Bir Şeyler'de bir araya gelen 23 hikâyesi unutulmayacak, kolay sindirilemeyecek tarzda bir evren çiziyor: Yalnızlığa gömülmüş ve kendi dillerini yaratmak zorunda kalmış karakterler, kapatıldıkları okullar ve "sağaltım" merkezlerinde hayatta kalmaya çalışan çocuklar, iş ve pazarlama dünyasında sattığı ürünle özdeşleşmeye çalışırken en yakınlarına ve kendine yabancılaşmış yetişkinler... Küçük burjuva hayatını kasıp kavuran gizemli salgınların, çöl komünitelerinin ve beden manipülasyonunun sınırlarında gezinen, aynı zamanda kendini de eleştiren yıkıcı bir dil var bu kitapta. Bu sarsıcı hikâyeler okuru Palahniuk'un kurduğu, "güvenlik" vaat etmeyen etkili bir yüzleşme deneyimine davet ediyor. Uydurma Bir Şeyler, kendimiz hakkında uydurduğumuz dünyaya tedirgin edici bir bakış...

(Tanıtım Bülteninden)

Uydurma Bir Şeyler TIKLA PDF İNDİR !Uydurma Bir Şeyler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Uydurma Bir Şeyler, Chuck Palahniuk

Yorum Gönder