3 Şubat 2022

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler Kazuo Ishiguro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,21 TL
Yazarı: Kazuo Ishiguro
Çevirmen: Özlem Yüksel

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kazuo Ishiguro olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler TIKLA PDF İNDİR !

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler Yazarı Kimdir ?

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler yazarı Kazuo Ishiguro 'dır. Kazuo Ishiguro yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyatçılar türündedir.

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler PDF indir oku

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler TIKLA PDF İNDİR !

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler TIKLA PDF İNDİR !

"Büyük bir duygusal güce sahip romanlarında, dünyayla bir bağlantımız olduğu yanılsamasının altında yatan dipsiz uçurumu açığa çıkardığı" gerekçesiyle 2017 Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Kazuo Ishiguro, Nobel konuşmasında, yazarlık hayatının dönemeçlerini ve sihirli keşif anlarını romanlarından alıştığımız yalınlık ve vuruculukla, okurlarla paylaşıyor.

Çok yakın gelecekte –yoksa o an çoktan geldi mi?– bilimde, teknolojide ve tıpta çarpıcı buluşların yol açacağı zorluklar bizi bekliyor... Şimdi altmışlarında bir adamım, gözlerimi ovuşturup pusun içinden düne kadar varlığından bile haberdar olmadığım bu dünyanın anahatlarını seçmeye uğraşıyorum. Aklı yorgun bir kuşağın mensubu, yorgun bir yazar olan ben, bu yabancısı olduğum yere bakacak gücü bulabilir miyim?.. Yola devam etmek ve elimden geleni yapmak zorundayım. Çünkü hâlâ edebiyatın önemli olduğuna ve biz bu zorlu alanı geçerken bilhassa önemli olacağına inanıyorum. Ancak bize genç kuşaktan yazarların yol göstereceğine ve ilham vereceğine güveniyorum... Bu yüzden iyimserim.

(Tanıtım Bülteninden)

Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler TIKLA PDF İNDİR !Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyatçılar
Etiketler; Edebiyat, Edebiyatçılar, Yirminci Yüzyıl Filmini İzlediğim Akşam ve Başka Küçük Keşifler, Kazuo Ishiguro

Yorum Gönder