3 Şubat 2022

Kendine Tapan Kadın Suat Derviş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Suat Derviş
Çevirmen: Suat Derviş

Kendine Tapan Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Suat Derviş olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendine Tapan Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Tapan Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Tapan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Tapan Kadın Yazarı Kimdir ?

Kendine Tapan Kadın yazarı Suat Derviş 'dır. Suat Derviş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kendine Tapan Kadın PDF indir oku

Kendine Tapan Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Tapan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Tapan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Selim İleri'nin önsözü,

Serdar Soydan'ın titizlikle hazırladığı kronolojik biyografisiyle

İki insanın birbirini sevmesi mümkün müdür? Yoksa kendine tapan kadın Sârâ'nın dediği gibi insan kendisinden başkasını sevemez mi?

Suat Derviş'in Gece Postası gazetesinde 1947 yılında tefrika ettirdiği ve büyük ilgi gören Kendine Tapan Kadın ilk kez kitap olarak okurla buluşuyor. Fosforlu Cevriye'den hemen önce kaleme alınan Kendine Tapan Kadın, sınıf çatışmasını, insani hırsların ve çıkarların toplumda açtığı büyük yaraları bütün çarpıcılığı ve cesaretiyle ortaya koyuyor. Genç bir kadının çocukluğunda açılan derin bir yara onu nasıl bir zalime dönüştürür ve en büyük zararı yine nasıl kendisine verir adım adım gösteriyor Derviş.

Titiz ve yoğun arşiv çalışmalarıyla ortaya çıkarılan Suat Derviş külliyatının mihenk taşlarından biri olan Kendine Tapan Kadın yetmiş bir sene sonra okurla buluşuyor.

"Kendine Tapan Kadın'ı -gerçekten soluk soluğa- okuyup bitirdiğimde, bu yaz, Ağustosta, kendi kendime "Unutulmayacak bir roman!" dedim. Anlatışıyla, ele aldığı sorunla, bazı benzersiz sahneleriyle, kurgusuyla, Hele Etmeyezli Sârâ'sıyla."

–SELİM İLERİ-

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Ayla Duru Karadağ

Kapak Tasarım: Şükrü Karakoç

Kendine Tapan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2019

.

Sanıyorum ki kadın olması sebebiyle hakettiği değeri görmeyen bir yazar Suat Derviş. Dönemindeki edebiyatçıların birçoğuna kıyasla çok iyi bir yazar ama ismi edebiyat müfredatında geçmiyor bile. Rahatlıkla bir solukta okuyacağınız bir roman hem de senden, sizden, bizden.

Kendine Tapan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kendine Tapan Kadın, Suat Derviş

Yorum Gönder