23 Şubat 2022

Usta Konuşmak İstiyor Ali Ayçil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Ali Ayçil
Çevirmen: Ali Ayçil

Usta Konuşmak İstiyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Ayçil olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 168 sayfalık Usta Konuşmak İstiyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Usta Konuşmak İstiyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Usta Konuşmak İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Usta Konuşmak İstiyor Yazarı Kimdir ?

Usta Konuşmak İstiyor yazarı Ali Ayçil 'dır. Ali Ayçil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Usta Konuşmak İstiyor PDF indir oku

Usta Konuşmak İstiyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 168 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Usta Konuşmak İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Usta Konuşmak İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Ali Ayçil'in yeni kitabı Usta Konuşmak İstiyor çıktı. Ayçil'in, şiir ve hikâyeden beslenen kendine özgü deneme dili var. Usta Konuşmak İstiyor, şiddetsiz bir sarsıntı kitabı.

"Sayfalar arasında at yarışçısı Abdullah, asabi ressam Strauch, Yayla Vaizi, hükümdar Behram, Pedro Paramo gibi adamlarla da tanışacaksın. Akrabalarımdan az bir kısmı da olsa, onları bir araya getirdiğim için mutluyum. Bu, çocukken bütün yakınlarımızın evimizde toplaştığı, gülüşüp konuştukları bayram gününün mutluğuna benziyor. Ne yaparsın, insan istiyor ki tanıdıklarını bir arada görsün.

Ama bizim tanıdıklarımız sadece insanlar değildir; günler, mevsimler, şehirler, bahçeler, kuşlar, ağaçlar ve daha nice tanıdık var. Sen de çevirdiğin sayfalarda kendin dâhil, bazı tanıdıklar bulacaksın."

(Tanıtım Bülteninden)

Usta Konuşmak İstiyor TIKLA PDF İNDİR !Usta Konuşmak İstiyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Usta Konuşmak İstiyor, Ali Ayçil

Yorum Gönder