23 Şubat 2022

İnsanların Dünyası Antoine de Saint-Exupery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,6 TL
Yazarı: Antoine de Saint-Exupery
Çevirmen: Esra Özdoğan

İnsanların Dünyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Antoine de Saint-Exupery olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 196 sayfalık İnsanların Dünyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanların Dünyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

İnsanların Dünyası Yazarı Kimdir ?

İnsanların Dünyası yazarı Antoine de Saint-Exupery 'dır. Antoine de Saint-Exupery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İnsanların Dünyası PDF indir oku

İnsanların Dünyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 196 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

İnsanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

İnsanların Dünyası, Saint-Exupéry'nin, geride kalmış mutlu çocukluluğuna teşekkür etmek, pilotluk mesleğinin zorluklarını gözler önüne sermek, uçuşlar sırasında kaybettiği meslektaşlarına saygı duruşunda bulunmak, kuşbakışı gördüğü dünyayı herkese gösterebilmek, teknisyeniyle geçirdiği korkunç kazayı anlatmak ve çölün gizemlerini ortaya çıkarmak için yazdığı, insana ve insanın yaşadığı dünyaya dair en felsefi romanı.

Bu romanın satırlarında Küçük Prens'in tilkisini bulacak ve tıpkı gezegeninden sıkılıp yeni dünyalar keşfetmeye çıkmış o küçük çocuk gibi kendi dünyanızın bilinmezlerini keşfedeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !İnsanların Dünyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İnsanların Dünyası, Antoine de Saint-Exupery

Yorum Gönder