21 Şubat 2022

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası Cenk Kayakuş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,13 TL
Yazarı: Cenk Kayakuş
Çevirmen: Cenk Kayakuş

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cenk Kayakuş olan ve Kanon Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası Yazarı Kimdir ?

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası yazarı Cenk Kayakuş 'dır. Cenk Kayakuş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası PDF indir oku

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kanon Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası TIKLA PDF İNDİR !

30 Ocak 1975. İzmir - İstanbul seferini yapan 345 sefer sayılı Türk Hava Yolları uçağı marmara denizi'nde sulara gömülür.

Bugün, kazanın üstünden yıllar geçmesine rağmen uçak enkazı hâlâ Marmara Denizi'nin suları altında, içindeki mürettebat ve yolcularla birlikte yatmaktadır.

Kazayla ilişkisi olan kişilere gönderilen isimsiz bir zarf ve zarfın içinden çıkan gizemli kaset ise olayın kırk yılın ardından tekrar gündeme oturmasına neden olur. Üzerinde sadece '345' yazılı olan kasetlerden biri Hakan Geda'nın ilgisini çektiğinde, kazadan altı ay kadar önce başlayan Kıbrıs Barış Harekâtı'na ve kökenleri ise Avrupa Hun İmparatorluğu'na kadar giden büyük bir gizemin kapıları ağır ağır açılmaya başlamıştır bile.

Piri Reis'in Sırrı adlı romanıyla yazılı basında adını sıkça duyuran ve okurların ilgisini hayli çeken Cenk Kayakuş, bu son romanında ise Türkiye'nin ilk ve tek denize düşen sivil uçağı olan TK 345 sefer sayılı uçağı konu ediniyor. Enkazının ve yolcularının bugün dahi Marmara Denizi'nin suları altında olduğu bu gizemli uçak kazası, Kayakuş'un mükemmel kurgusuyla birlikte soluk kesen bir maceranın başlangıcını oluşturuyor.

"Bir an önce son sayfasına ulaşmak isteyeceğiniz gizem dolu bir bulmaca."

ESQUIRE

"Kendi tarihimize ait bu son derece gizemli uçak kazası, bir de Cenk Kayakuş'un kaleminden okunmayı fazlasıyla hak ediyor."

SABAH

(Tanıtım Bülteninden)

Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası TIKLA PDF İNDİR !Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Uçuş 345-Bir Hakan Geda Macerası, Cenk Kayakuş

Yorum Gönder