21 Şubat 2022

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren Radi Dikici Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Radi Dikici
Çevirmen: Radi Dikici

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Radi Dikici olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren Yazarı Kimdir ?

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren yazarı Radi Dikici 'dır. Radi Dikici yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren PDF indir oku

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren TIKLA PDF İNDİR !

"Aşkın Kavurduğu Güneş"

ZEKİ MÜREN

Onu hiç böyle tanımadınız, bilmediniz...

Bu kitapta yazılanların neredeyse tümü ilk kez gün ışığına çıkıyor, metinle çok sıkı bağ kuran fotoğrafların ve belgelerin neredeyse tümü ilk kez yayınlanıyor...

Bu kitapta, inatçılığı, kıskançlığı, kindarlığı, hasisliği gibi zaaflarının yanısıra, ulaştığı yerde tek olma arzusuyla yanan ve bazen de anlaşılmaz bir gönül zenginliği sergileyip, âşık olduğu zaman onu sonuna kadar yaşayan bir insan var...

Bu kitapta, büyük sanatkâr, sizin hayalleriniz ötesinde, tahminlerinizin ötesinde büyük bir Zeki Müren var...

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren TIKLA PDF İNDİR !

10.03.2019

Harika!

Zeki Müren'i sanatçı olarak çok severim, şüphesiz lakabını hak etmiş bir sanatçı. Ancak özel hayatına gelince gerçekten duyduğum şeylerle örtüşüyor kitapta yazılanlar. Yazarın objektif görüşünü beğendim; çünkü Zeki Müren'i iyisiyle kötüsüyle kaleme almış. Kitabı okurken çok ''vay beee'' dediğim yerler oldu. Sizlere fazla tüyo vermek istemiyorum, ama şunu diyebilirim: Kimleri neden kıskandı? Kimlerin ayağını kaydırdı? Gazinoculara hangi kuralları koydu? Hangi alanlarda sahnede devrimler yarattı? Tüm bunları ve fazlasını merak edenler okusun.

Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Aşkın Kavurduğu Güneş-Zeki Müren, Radi Dikici

Yorum Gönder