6 Şubat 2022

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur Selma Fındıklı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Selma Fındıklı
Çevirmen: Selma Fındıklı

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selma Fındıklı olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur TIKLA PDF İNDİR !

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur Yazarı Kimdir ?

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur yazarı Selma Fındıklı 'dır. Selma Fındıklı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur PDF indir oku

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur TIKLA PDF İNDİR !

Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur TIKLA PDF İNDİR !
9 Mayıs 1919'dan başlayıp 1950'lere kadar uzanan, farklı kentlerde farklı olaylarla örülmüş öyküler...

Samsun halkını bir telaş almıştı 18 Mayıs akşamı... Sadece adını duydukları bir paşa gelecekti sabah vakti... Genç bir kadın, yerinde duramadı bunu duyunca... Erkeklerin arasında tek kadın olacağını bilse de koştu onu karşılamak için Tütün İskelesi'ne...

Mustafa Kemal Paşa'nın bir cümleyle yok edileceğini sanan işgalcilerin kaçınılmaz başarısını haber yapmak üzere Orient Expresse'le bir Fransız gazeteci de İstanbul'a geliyordu... Cephe gerisinde hizmet eden gaziler, Kuvâ-yı Milliye'ye bilgi toplamak için külhanbeyi kılığına bürünmüş gençler vardı oysa...



Sayfa Sayısı: 10

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur TIKLA PDF İNDİR !Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Tütün İskelesi'nde Bir Köhne Vapur, Selma Fındıklı

Yorum Gönder