6 Şubat 2022

Çocuklar Kalıyor Alice Munro Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Alice Munro
Çevirmen: Cem Alpan

Çocuklar Kalıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alice Munro olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocuklar Kalıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocuklar Kalıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocuklar Kalıyor TIKLA PDF İNDİR !

Çocuklar Kalıyor Yazarı Kimdir ?

Çocuklar Kalıyor yazarı Alice Munro 'dır. Alice Munro yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Çocuklar Kalıyor PDF indir oku

Çocuklar Kalıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocuklar Kalıyor TIKLA PDF İNDİR !

Çocuklar Kalıyor TIKLA PDF İNDİR !
"Alice Munro, belki de bugüne kadarki bu en cesur öykülerinde, aşk çılgınlıklarını, toplumun kibar dış görünüşünün altında yatan gerilimleri ve aldatmacaları, insan yüreğinin tuhaf, çoğu kez de gülünç arzularını ortaya koyuyor.

Çocuklar Kalıyor'da yer alan sekiz öykü, taşra yaşamının kuşkulu konulardaki suskunluk ve ağzı sıkı olma geleneğini irdeleyerek gizli ilişkileri ve en yalnız bireyleri bile bağlayacak biçimde paylaşılan suçları gün ışığına çıkarıyor. Kimi zaman yalanların toplumun huzuru için kaçınılmaz olduğunu da örnekliyor. Çocuklar Kalıyor çarpıcı ayrıntıları, cesur anlatımıyla Munro'nun büyük bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor."
New York Times

"Munro tartışmasız bir büyük usta... Bundan daha iyi bir öykü kitabı hayal bile edilemez."
Washington Post

"Çekici... güzel... Şiirsel anlar tam da olması gerektiği gibi akılcı bir hikâye biçemiyle aktarılıyor."
San Francisco Chronicle<>



Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Çocuklar Kalıyor TIKLA PDF İNDİR !

04.02.2015

Gönlümüzün Nobeli de Munro´ya !

Munro ´yu okumaya başladığımda kısa sürede iyi bir yazarla karşılaştığım duygusunu yaşadım.Her öyküsü kısa bir roman gibi.Karakterler derinlikli,gerçekçi ve dramatik.Öyküler çok kolay yazılmış gibi,ama işin sırrı da burada,okuyup bitirdiğinizde tadı belleğinizde kalıyor.Uçup giden kitaplardan değil.


10.10.2013

2013 NOBEL EDEBİYAT ÖDÜLLÜ YAZAR: ALİCE MUNRO

Bu yılın (2013) Nobel Edebiyat Ödülü Kanada´lı yazar Alice Munro´ya verildi. Munro, 82 yaşında. Kendini geçen yıl emekliye ayırdığını söylemişti. Yerini geç bulmuş bir ´yazın ödülü´. Hiç kuşkusuz bu onuru sonuna kadar da hakediyor. Kanada´lılar,´bizim Çehovumuz´ diyorlar. Munro´dan şimdiye değin dilimize üç öykü derlemesi çıktı. İkisi Can, üçüncüsü de Goa Basım´dan. Yazın tadı çok çok yüksek, sıkı okurun öyküleri. Lütfen alın, okuyun öykülerini.
MEHMET ALPTEKİNOĞLU

Çocuklar Kalıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Çocuklar Kalıyor, Alice Munro

Yorum Gönder