20 Şubat 2022

Türk Mektupları Ogier Ghislain De Busbecq Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Ogier Ghislain De Busbecq
Çevirmen: Hüseyin Cahit Yalçın

Türk Mektupları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ogier Ghislain De Busbecq olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türk Mektupları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türk Mektupları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türk Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Türk Mektupları Yazarı Kimdir ?

Türk Mektupları yazarı Ogier Ghislain De Busbecq 'dır. Ogier Ghislain De Busbecq yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Mektup türündedir.

Türk Mektupları PDF indir oku

Türk Mektupları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türk Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Türk Mektupları TIKLA PDF İNDİR !

Muhteşem Süleyman devrinde Alman İmparatoru Ferdinand'ın elçisi sıfatıyla Türkiye'ye gelen Felemenk asıllı diplomat Busbecq, 1555 – 1562 yılları arasında 7 yıl Türkiye'de kalmış, bu zaman zarfında Kanunî'nin şehzadeleri arasındaki taht mücadelelerine ve Şehzade Bayezid'in bu mücadelede

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Mektup
Etiketler; Edebiyat, Dünya Mektup, Türk Mektupları, Ogier Ghislain De Busbecq

Yorum Gönder