20 Şubat 2022

Hayatın En Yakın Benzeri James Wood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: James Wood
Çevirmen: Ülker İnce

Hayatın En Yakın Benzeri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı James Wood olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatın En Yakın Benzeri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatın En Yakın Benzeri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatın En Yakın Benzeri TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın En Yakın Benzeri Yazarı Kimdir ?

Hayatın En Yakın Benzeri yazarı James Wood 'dır. James Wood yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hayatın En Yakın Benzeri PDF indir oku

Hayatın En Yakın Benzeri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatın En Yakın Benzeri TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın En Yakın Benzeri TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın En Yakın Benzeri, anı ile eleştirinin sınırlarını bulanıklaştırıp iki türü ustaca buluşturan bir deneme. Çağımızın en önemli eleştirmenlerinden James Wood, dünya edebiyatının büyük isimlerini incelerken kurmaca ile hayat arasındaki kopmaz bağları vurguluyor.

Kurmaca hayatlarımızı betimleyerek onları fanilikten kurtarıyor, ölümsüzleştiriyor. İnsanın en kutsal, en kişisel eylemi olan okuma "eyleme dökülemeyecek düşüncelere sahip olma"mızı sağlıyor. Wood, bu kısa ve özlü kitabında kendi hikâyesinden yola çıkarak edebiyat yazarı ile okuru arasında gizli bir işbirliğini somutlaştırıyor.Hayatın En Yakın Benzeri, eşsiz bir edebiyat güzellemesi.

Kurmacada kişiyi bütün fiilleri ve sahtelikleri, korku ve gizli hırsları, gururu ve hüznü içinde yakından inceleme konumundayızdır. İnsanları ciddi biçimde gözlemleyerek anlamaya başlarız... deyim yerindeyse onlara dört yönden ve arkalarından bakmış oluruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayatın En Yakın Benzeri TIKLA PDF İNDİR !Hayatın En Yakın Benzeri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hayatın En Yakın Benzeri, James Wood

Yorum Gönder