10 Şubat 2022

Tuhafiyedeki Hafiye Ahmet Turan Köksal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,88 TL
Yazarı: Ahmet Turan Köksal
Çevirmen: Ahmet Turan Köksal

Tuhafiyedeki Hafiye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Turan Köksal olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuhafiyedeki Hafiye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuhafiyedeki Hafiye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuhafiyedeki Hafiye TIKLA PDF İNDİR !

Tuhafiyedeki Hafiye Yazarı Kimdir ?

Tuhafiyedeki Hafiye yazarı Ahmet Turan Köksal 'dır. Ahmet Turan Köksal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tuhafiyedeki Hafiye PDF indir oku

Tuhafiyedeki Hafiye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuhafiyedeki Hafiye TIKLA PDF İNDİR !

Tuhafiyedeki Hafiye TIKLA PDF İNDİR !
Basit bir esnaf hikâyesinin, gerçek hayatla imtihanıdır bu.

Sizin apartmanınızda da sessiz ve gizemli bir adam yaşar tek başına. Gerçek hikâyesini bilmediğinizden, "kombiyi kaçta çalıştırdığınızı" sormaktan başka işi olmayan biriymiş gibi gelir size.

Kayıp bir çocukluk, takıntılı vaziyette evladına düşkün anne, süper fedakâr baba, sert mizaçlı dayıyla çevrelenen tuhaf bir kahramanın hayatını kurdelenin metresi, orlonun çilesi, düğmenin ipliği, kopçanın takımı, makromenin çerçevesi ve hatta ne idüğü belirsiz bir dernek kuşatınca olaylar karışır.

Sadece bu ülkenin değil, dünyanın tüm süper güçlerinin ve dost görünen devletlerin, gizli ya da açıktan oynanan istihbarat oyunlarının; nazlanmadan dört takla atan bir güvercinin kaybı sonrası ortaya çıkması, tuhafiyenin içindeki her şeyin tuhaflığıyla örtülüverir. İşte bu yüzden büyük resmi göremezsiniz.

Tuhafiyedeki Hafiye'nin hikâyesini okusanız iyi olur. Hiç hesapta yokken siz de bir tuhaflığa dâhil olursunuz, fena mı? Okumazsanız, yine sizin bileceğiniz iş.

Muhtevası adından da tuhaf bir roman bu nihayetinde...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Tuhafiyedeki Hafiye TIKLA PDF İNDİR !Tuhafiyedeki Hafiye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tuhafiyedeki Hafiye, Ahmet Turan Köksal

Yorum Gönder