10 Şubat 2022

Asabiyeci Machado De Assis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Machado De Assis
Çevirmen: Elvan Kıvılcım

Asabiyeci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Machado De Assis olan ve Encore yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asabiyeci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asabiyeci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asabiyeci TIKLA PDF İNDİR !

Asabiyeci Yazarı Kimdir ?

Asabiyeci yazarı Machado De Assis 'dır. Machado De Assis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Asabiyeci PDF indir oku

Asabiyeci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Encore yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asabiyeci TIKLA PDF İNDİR !

Asabiyeci TIKLA PDF İNDİR !
"Bugüne kadar delilik, aklıselim okyanusunda küçük bir ada olarak düşünüldü. Ama ben artık onun hiç de bir ada değil, koskoca bir kıta olduğundan şüpheleniyorum."

Başarılı bir tıp adamı Simao Bacamarte prestijli kariyerini feda ederek eve döner ve kendini yeni gelişmekte olan psikolojiye adar. Kendini ve doğduğu kenti taçlandırmak için Brezilya'daki ilk psikiyatri merkezini açar, fakat çok geçmeden delilik imarelerini komşularında görmeye başlar…

Karanlık bir mizah ve şiirsel bir dille, ASABİYECİ okuru kimin gerçekten deli olduğuna dair kafa yormaya iter.

Machado de Assis (1839-1908), Brezilyalı şair ve yazar Brezilya edebiyatının en büyüklerinden biri olarak kabul edilir.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 68

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Encore Asabiyeci TIKLA PDF İNDİR !

09.04.2016

harika

Müthiş bir kitap; zekice yazılmış. Kahkahalarla güldüğüm yerleri oldu; büyük bir başarı.


01.04.2016

Machado de Asis

Machado de Asis'in, Bacamerte karakterini ve gelişen olayları anlatırken kullandığı dil, delilikle denge arasındaki geçişkenliği yansıtan mizahi bir yapıya sahip. Ama Bacamerte asla karikatürize bir kimliğe bürünmüyor, aksine yaygınÿ; ama yaygın olduğu kadar da gizli deliliğin kaşifi haline geliyor.


09.02.2016

Hepimiz deliyiz!

Özellikle ismi çok ilgimi çekti. Goodreads´te de 3818 kişiden 5 üzerinden 4,02 puan alınca hemen aldım ve okudum. Güzel bir çeviri olmuş. Paranoyalarımızı, hırslarımızı, kaygı - durum bozukluklarımızı, bencilliklerimizi vs. düşününce hepimize bir asabiyeci lazım sanırım :) Normal bir insan var mı etrafımda diye düşünüyorsunuz ama sanırım bulamıyorsunuz. Ben bulamadım:)

Asabiyeci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Asabiyeci, Machado De Assis

Yorum Gönder