18 Şubat 2022

Tıbbiyeli Hikmet B. Suat Çağlayan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: B. Suat Çağlayan
Çevirmen: B. Suat Çağlayan

Tıbbiyeli Hikmet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı B. Suat Çağlayan olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tıbbiyeli Hikmet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tıbbiyeli Hikmet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tıbbiyeli Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Tıbbiyeli Hikmet Yazarı Kimdir ?

Tıbbiyeli Hikmet yazarı B. Suat Çağlayan 'dır. B. Suat Çağlayan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tıbbiyeli Hikmet PDF indir oku

Tıbbiyeli Hikmet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tıbbiyeli Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Tıbbiyeli Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Sivas Kongresindeki çıkışıyla, bugün bile yurtsever Türk hekimliğinin gururu olan Tıbbiyeli Hikmet'in gerçek yaşamının kurguyla harmanlanmış hikâyesi…
Henüz bir öğrenciyken Kurtuluş Savaşında aldığı rol ve mandaya karşı tavizsiz duruşuyla tarihe iz bırakmış Tıbbiyeli Hikmet, geçmişe yolculuk yapmak isteyenler için önemli bir rehber.

(Tanıtım Bülteninden)

Tıbbiyeli Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

07.12.2019

ya istiklal ya ölüm.

Kurtuluş savaşını hiç tıbbiyeliler yönünden okumamıştım.Vatanımızın kurtuluşunda üstün gayret gösteren hekimlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.Güzel bir kitap,okuyun derim


06.12.2019

Ya istiklal ya ölüm

Kurtuluş şavasını tıbbiyeliler yönünden hiç okumamıştım.Bu güzel vatanı kazanmamızda büyük rol oynayan doktorlarımızı minnetle ve saygıyla anıyorum.Güzel bir kitap,sıkılmadan okuyabilirsiniz.

Tıbbiyeli Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tıbbiyeli Hikmet, B. Suat Çağlayan

Yorum Gönder