3 Şubat 2022

Soyut Şeyler Müzesi Wendy Wunder Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,04 TL
Yazarı: Wendy Wunder
Çevirmen: Tuğçe Kayıtmaz

Soyut Şeyler Müzesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Wendy Wunder olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Soyut Şeyler Müzesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Soyut Şeyler Müzesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Soyut Şeyler Müzesi TIKLA PDF İNDİR !

Soyut Şeyler Müzesi Yazarı Kimdir ?

Soyut Şeyler Müzesi yazarı Wendy Wunder 'dır. Wendy Wunder yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Soyut Şeyler Müzesi PDF indir oku

Soyut Şeyler Müzesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Soyut Şeyler Müzesi TIKLA PDF İNDİR !

Soyut Şeyler Müzesi TIKLA PDF İNDİR !

Sadakat. kıskançlık. mecburiyetler. hayaller. hayal kırıklığı. korku. ihmalkârlık. başa çıkma. coşku. şehvet. huy. özgürlük. kalp kırıklığı. vurdumduymazlık. cesaret. açgözlülük. inanmak. tanrı. karma. ne istediğini bilmek (kesin fransızcada bunun için bir kelime vardır). evet demek. kader. gerçek. fedakârlık. affetme. hayat. mutluluk (sonsuza dek).

Hannah ile Zoe'nin hayatlarında pek fazla bir şey olmasa da iki arkadaş hep birbirlerinin varlığına tutunmuşlardır. Bu yüzden Zoe, Hannah'ya yaşadıkları köhne kasabadan çıkması gerektiğini söylediğinde Hannah'nın eski püskü arabasına atlayıp batıya doğru yola çıkarlar ve her şeyi, yetersiz ailelerini, hayal kırıklıklarıyla dolu aşk hayatlarını, mecburen kaydoldukları yerel yüksekokulu arkalarında bırakırlar.

Fırtınaları kovalayıp yeni arkadaşlar edinirlerken Zoe arkadaşına onun için daha fazlasını istediğini söyler. Daha büyük bir hayat yaşamasını, daha görkemli hayaller kurmasını, yüksekleri hedeflemesini ister. Ve Hannah'ya hayattaki soyut şeyleri, tecrübe etmediği duyguları öğretmeye başlar; mesela cesaret, vurdumduymazlık, karma ve hatta mutluluk.

"Soyut Şeyler Müzesiçıkabileceğiniz en güzel araba yolculuklarından;neşeli, komik ve duygu yüklü. Gerçek bir dosta sahip ya dagerçek bir dostun özlemini çekmiş herkes okumalı."

- Alexandra Coutts,Tepetaklak'ın yazarı -

"Kırık kalplerile mizahınustalıklı karışımı…"

- Kirkus Reviews -

"Macera, aşkvearkadaşlığın sınırsızlığı hakkında taptaze, ustalıkla yazılmış bir hikâye…"

- Booklist -

"Beklenmedikbir aşk hikâyesive ona ayak uyduran macera dolu bir araba yolculuğu. Okurlar hayatın olasılıklarına ve mucizelerine dair çok şey bulacak."

- School Library Journal -

"Hiç kimse,göz kamaştırıcıvekarmaşıkarkadaşlıklarıWendy Wunder kadar gerçek yazamaz.Soyut Şeyler Müzesizorlayıcı ve içten."

- Katie Cotugno,99 Gün'ün yazarı -

"Aklınızdan çıkmayacakkarakterler ve ruhsal bozukluklara dair gerçekçi bir bakış açısıyla merak uyandıran bir hikâye."

- Publishers Weekly -

"Harika keşiflerle dolu,çok eğlenceli…"

- VOYA -

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Editörü : Ayşesu İlemre

Sayfa TasarımEzgi Gültekin

Soyut Şeyler Müzesi TIKLA PDF İNDİR !Soyut Şeyler Müzesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Soyut Şeyler Müzesi, Wendy Wunder

Yorum Gönder