21 Şubat 2022

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler O. Henry Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,8 TL
Yazarı: O. Henry
Çevirmen: Mete Ergin

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı O. Henry olan ve Yordam Edebiyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler Yazarı Kimdir ?

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler yazarı O. Henry 'dır. O. Henry yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler PDF indir oku

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yordam Edebiyat yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Son Yaprak, kısa öykü türünün büyük ustalarından O. Henry'nin birbirinden güzel öykülerinden oluşan bir seçki. Öykülerinde duygusallığı mizah ile harmanlayan yazar, yaşadığı dönemdeki Amerikan toplumunun çarpıklıklarını o eşsiz üslubuyla ince ince iğnelemekten de geri kalmıyor.
Kitaba adını veren "Son Yaprak" ile onu takip eden "Noel Hediyesi", hüzünlü ve beklenmedik sonlarıyla dünya öykü antolojilerine defalarca girmiş birer şaheser. Teksas'ta geçen diğer öykülerin özelliği ise farklı bir yaşam kültürüne sahip, sıra dışı karakterlerin başlarından geçen ilginç maceraları dile getiriyor olmaları... Western edebiyatın bu en başarılı örnekleri gerçek bir okuma heyecanı vadediyor. Mete Ergin'in akıcı ve lezzetli çevirisiyle Yordam Edebiyat'ta...

(Tanıtım Bülteninden)

Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Son Yaprak - Bir Solukta Klasikler, O. Henry

Yorum Gönder