21 Şubat 2022

Kurtlu Kuyu Sevde Tuba Özsaygın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Sevde Tuba Özsaygın
Çevirmen: Sevde Tuba Özsaygın

Kurtlu Kuyu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevde Tuba Özsaygın olan ve Dağhan Külegeç Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Kurtlu Kuyu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurtlu Kuyu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurtlu Kuyu TIKLA PDF İNDİR !

Kurtlu Kuyu Yazarı Kimdir ?

Kurtlu Kuyu yazarı Sevde Tuba Özsaygın 'dır. Sevde Tuba Özsaygın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kurtlu Kuyu PDF indir oku

Kurtlu Kuyu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dağhan Külegeç Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurtlu Kuyu TIKLA PDF İNDİR !

Kurtlu Kuyu TIKLA PDF İNDİR !

Otuzlu yaşlarında, güzel, eğitimli bir kadın Eda. Türkiye, Hollanda ve Amerika'ya savrulan yaşamı boyunca parçalanmış ailesinden ona kalanları topluyor. Duygusal boşluklarını doldurmaya çabalarken okur, Eda'nın dilinden aile kavramını, çocukluk travmalarının insan yaşamına etkisini, tutkulu aşkları, hezeyanları, hasta bir zihnin kıvrımlarından geçerek öğreniyor.

Kurtlu Kuyu, kurtulmaya çalışırken karanlığa çeken, rahatsız eden, sarsıcı bir roman. Finale doğru giderken, o huzursuz soruya da dikkat çekiyor: Aslında ne yaşıyoruz?

(Tanıtım Bülteninden)

Kurtlu Kuyu TIKLA PDF İNDİR !Kurtlu Kuyu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kurtlu Kuyu, Sevde Tuba Özsaygın

Yorum Gönder