21 Şubat 2022

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,8 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Hamdi Varoğlu

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Yordam Edebiyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler Yazarı Kimdir ?

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler PDF indir oku

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yordam Edebiyat yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Savaşların tarumar ettiği Avrupa'dan kaçarak ölüme sığınan Stefan Zweig, "Kitaplar, insanları ölümden sonra da birleştiren ve bizi unutmaya, hayatın bu en büyük düşmanına karşı koruyan biricik araçtır," diye yazmış. Sahaf Mendel, bu büyük ustanın savunduğu insani ve kültürel değerleri kristalize eden kısa bir başyapıt.

Sahaflık yaparak geçimini sağlayan, tüm hazinesi kitap sevgisi ve bilgisinden ibaret Mendel'in yaşamı, Avusturya'nın Birinci Dünya Savaşı'na girmesiyle birlikte altüst olur. Fakat yitip giden, Mendel'in eşsiz ansiklopedik belleği ile kitapları değildir sadece... Zweig insani dramın arka planında savaşın kültüre olan barbarca saldırısını da gözler önüne seriyor.
Kitabın ikinci öyküsü "Kadın ve Doğa", toprağın ve insanın tabi olduğu güçlü arzuları işleyen şiirsel bir anlatı. Hamdi Varoğlu'nun zengin ve akıcı Türkçesiyle Yordam Edebiyat'ta...

(Tanıtım Bülteninden)

Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Sahaf Mendel - Bir Solukta Klasikler, Stefan Zweig

Yorum Gönder