13 Şubat 2022

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 R. A. Salvatore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: R. A. Salvatore
Çevirmen: R. A. Salvatore

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı R. A. Salvatore olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 TIKLA PDF İNDİR !

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 Yazarı Kimdir ?

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 yazarı R. A. Salvatore 'dır. R. A. Salvatore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 PDF indir oku

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 TIKLA PDF İNDİR !

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 TIKLA PDF İNDİR !

Drizzt Efsanesi 23

TÜRKÇEDE İLK KEZ!

Drizzt'le arası giderek açılan Dahlia, Artemis Entreri'yle yakınlaşmaya devam etmektedir. Unutulmuş Diyarlar için en iyisini yapmaya kararlı olan Drizzt ise her zaman evi olarak bildiği Buzyeli Vadisi'ne doğru yola çıkacaktır. Yeni dostları onunla beraber gitmeyi seçecekler midir? Drizzt karanlıkla tek başına savaşabilecek midir?

"Menzoberranzan'dan ilk çıktığımda, karanlık ile aydınlık arasındaki çizgi ne kadar da belirgindi. Kaderimin önümde belli belirsiz uzanmasına rağmen, içim erdemli bir katiyetle doluydu. Yumruğumu bir kayaya indirip, 'İşte dünya en iyi böyle döner. Bu doğrudur ve bu yanlıştır!' diye büyük bir özgüven ve gönül rahatlığı ile yere göğe ilan edebilirdim."

(Tanıtım Bülteninden)

Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 TIKLA PDF İNDİR !Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Son Eşik-Drizzt Efsanesi 23, R. A. Salvatore

Yorum Gönder