13 Şubat 2022

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han Yavuz Bahadıroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Yavuz Bahadıroğlu
Çevirmen: Yavuz Bahadıroğlu

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yavuz Bahadıroğlu olan ve Ensar Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han TIKLA PDF İNDİR !

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han Yazarı Kimdir ?

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han yazarı Yavuz Bahadıroğlu 'dır. Yavuz Bahadıroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han PDF indir oku

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ensar Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han TIKLA PDF İNDİR !

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han TIKLA PDF İNDİR !

Osmanlı tarihinde bir devir kapanmış, yeni bir devir açılmıştı. Dünya tarihinin "Cihangir" olarak selâmladığı Yavuz Sultan Selim, atalarının tahtına çıkmıştı. Sultan Selim ateşten gömleği giymiş, yanarken yakmaya hazırlanmıştı. Ağabeyi Şehzade Ahmed, isyan hâlindeydi. Kendi kendini "Anadolu Padişahı" ilân etmişti. Şimdilik en yakın tehlike durumundaydı ve hemen bertaraf edilmeliydi. Devlet hayatında iki başlılık olmazdı. Hatırı sayılır derecede bir âlim olan Kardeş Korkud'a, Manisa sancağına dönmesini, ilimle, irfanla meşgul olmasını tembihledi. "Mülkün perişanlığına sebebiyet vermez, saltanat davasın gütmezsen, hayatından ve evlâd ü iyalinin hayatından emin olub devr-i saltanatımızda huzur içinde yaşarsın. Yok, iğvalara kapılub padişahlık derdine düşersen, kahrımızdan kurtulamazsın. Mülkün perişanlığına öz oğlumuz sebebiyet verse dahi, acımazız!"...

(Tanıtım Bülteninden)

Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han TIKLA PDF İNDİR !Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Muhteşem Yavuz Sultan Selim Han, Yavuz Bahadıroğlu

Yorum Gönder